info@safekid.hu +3630-541-7450 Kövess minket a Facebook-on
{{item.filename}}
 • SAFE KID NYÁRI TÁBOROK 2021

  MEGNYITJUK A JELENTKEZÉST A SAFE KID GYERMEK ÖNVÉDELMI NYÁRI TÁBORAINKBA! A karanténban töltött hosszú idő, az előző életük kereteinek felbomlása vezethet gyermekeknél is egy általános energia deficites állapothoz. Erre jellemző hogy érdektelenekké, motiválatlanokká válnak, az egészséges gyermeki kíváncsiság megszűnik és egy folyamatos fáradtság érzéssel töltik a mindennapjaikat. Itt az ideje újra mozgásba lendülni!Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 • ELINDULTAK A SAFE KID ŐSZI CSOPORTOK!

  Megkezdődött az őszi felvétel SAFE Kid és SAFE Teen csoportjainkba - szeretettel várunk minden új érdeklődőt!Edzés időpontok és helyszínek a Csatlakozzatok ti is menüpont alatt!

 • SAFE TEEN GIRL - LÁNYCSOPORT INDUL!

  Amazon Girl önvédelmi tréning - csak lányoknak        SAGym, 13. kerület, Victor Hugo u. 6-8.         REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!           Jelentkezés: berta.orsolya@defendo.hu           +36 30 330 0009

Ajánlások

 • Pedagógiai szakpszichológus

  A Safe Kid Program mozgásanyaga a küzdősportok nagy családjához tartozik, ezért kitűnő választás a gyermek mozgásképességnek és személyiségének fejlesztésére.

 • Sport szakpszichológus

  Simóka Nóra vagyok, sport-szakpszichológus, vívó-szakedző, volt olimpikon öttusázó. Pszichológusi munkám során rengeteg szülővel találkozom, akik keresik a megfelelő sportot, fejlesztő foglalkozást a gyermekük számára.

 • Szülői visszajelzések

  "A SAFE Kid-del, illetve a Defendoval az akkor 4 éves kislányomnak köszönhetően ismerkedhettem meg, aki ovis foglalkozás keretein belül csatlakozott a programhoz."

  "Számomra soha nem volt kétséges, ha lesz gyermekem, egy biztos, önvédelmet fog tanulni."